münevver karabulut cinayeti

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

münevver karabulut cinayeti

Mesaj  Admin Bir Perş. Eyl. 17, 2009 2:54 pm

Cem Garipoğlu'nun yakalanması Münevver Karabulut'un yakınlarının acısını bir nebze olsun hafifletti. Yakalanma haberinin ardından dede Mehmet Karabulut torununun Bolu'daki mezarı başına gitti. Karabulut, torununa seslenerek, "Rahat uyu torunum katilin yakalandı" dedi.

Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun yakalanmasının ardından, genç kızın Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı köyü Kayabaşı'nda sessizlik hakim oldu.

Mengen'in Kayabaşı Köyü'nde yaşayan Münevver Karabulut'un 61 yaşındaki dedesi Mehmet Karabulut, gece gelen telefonla Cem Garipoğlu'nun yakalandığını öğrendi. Gece boyunca televizyonun başından kalkmayan Mehmet Karabulut, dakika dakika haberleri izledi.

Torununun köy mezarlığındaki mezarını ziyaret eden Mehmet Karabulut dua etti. Torununun mezarı başında gözleri dolan Mehmet Karabulut yere eğilerek, "Rahat uyu torunum katilin yakalandı" dedi.

Cem Garipoğlu'nun yakalandığı haberini aldığı anda hem sevindiğini, hem de acılarının yenilendiğini belirten Mehmet Karabulut, "Gece saat 01.00'de 'yakalandı' diye telefon geldiğinde hemen televizyonun başına koştum. Hem sevindik, hem de yaralarımız tekrar kanadı. Sanki bugün ölmüş gibi tekrar üzüldüm. Sanki cenaze bu evde yatıyormuş gibi geldi bana" diye konuştu.

Admin
Admin

Kullanıcı profilini gör http://forum24.eniyiforum.org

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön

- Similar topics